• Neato D8 D9 D10
  • szia
  • D7
  • D6 D7 D4
  • D6
  • D4

Neato Szerviz

Neato Robotics szerviz hiba bejelentési tájékoztató:

Hibás Neato Robotics készülékeiket a következő módon adhatják le javításra:

Készüléket kizárólag megtisztított állapotban fogadunk be javításra! Amennyiben a készülék szennyezett, bármilyen beavatkozás előtt 13.500 Ft takarítási díjat számolunk fel! Más esetben szennyezett készülékét visszaküldjük 4.500 Ft utánvétellel.

Készüléket biztonságos, zárt csomagolásban kérjük beküldeni. A csomagban szükség van a komplett tiszta készülékre és a töltőbázisra. (Töltőbázis nélkül nem kezdjük meg a vizsgálatot.)

Beérkezett készülékeket a leadás sorrendjében javítjuk. A vizsgálatról árajánlatban e-mail formában adunk tájékoztatást, mely 30 napig él. Az árajánlat díja 8.900 Ft, amit minden esetben téríteni kell! Az árajánlatot követően 30 nap elteltével a nálunk hagyott készülékeket megsemmisítjük, illetve ha a vevő kéri a tovább tárolást napi 500 Ft tárolási díjat számolunk fel.

 

Neato Robotics Magyarországi Szerviz
Neato Robotics Customer Care - Manny:

„I think it's great to have a partner that is so committed to making sure customers have a favorable experience for both companies.”

(Jó tudni azt, hogy van egy olyan elkötelezett partnerük, mind a vevők mind a cégünk iránt, mint Te.)


 

„Amit ember gyárt az el is romlik”

Sajnos ez valóban így van. Még a prémium kategóriás, csúcstermékeknek is van garanciális szervizük. Ha ezek a kiemelt minőségű termékek nem romolhatnának el, akkor nagy valószínűséggel a szervizre sem lenne szükség.

Mindenki tudja, hogy a Neato Robotics termékek a leg kiválóbb termékek a robotporszívók családjában. Időnként elő fordul, hogy problémánk adódik. Nos, ebben az esetben szükségünk van egy megfelelő tudással felszereltséggel és persze eredeti alkatrészekkel dolgozó szervizre!

Nekünk mindegy, hogy hol vásároltad! Veheted tőlünk, esetleg másik kereskedőtől, vagy magaddal hoztad külföldről. Mi tudunk segíteni, akkor is, ha a Te Neato Robotics készüléked nem került forgalomba, Magyarországon.

Közvetlen kapcsolatunk van a Neato Robotics USA központtal, ahonnan alkatrészeket és információt kapunk. Mi nem fogjuk visszautasítani a javítást.

Várunk szertetettel,

Neato Robotics Szerviz Magyarország 

 

http://www.fix-r.hu/neato-service-online/

 

Tisztelt Érdeklődő!

Sajnálatos módon, Magyarországon egy kereskedő cég jogutód nélkül megszűnt!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Neato Robotics készülékek Magyarország területén nem rendelkeznek nemzetközi jótállással. Szervizünk garanciálisan kizárólag a Fix-R Szerviz Kft. által értékesített készülékek esetében érvényesíthető.

Minden más értékesítésből származó Neato Robotics készüléket fizető javításra tudjuk átvenni, szervizünkbe.

Kapcsolat

Fix-R Szerviz Kft.

H-1143 Budapest,

Ilka u. 11.

Tel: +36-1/422-14-72
E-mail: info@neato-robotics.com

Új nyitvatartási idő, alkatrész átvétel, készülék leadás:

 

Hétfő: 10:00 – 16:00

Kedd: 10:00 – 16:00

Szerda: 10:00 – 16:00

Csütörtök: 10:00 – 16:00

Péntek: Zárva

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Mobil szám: +36/209 410 689

Akciós termékek

Neato XV standard …

Neato XV standard tisztítókefe Akciós ár:
10 850 Ft helyett
5 423 Ft

Neato XV kombinált …

Neato XV kombinált tisztítókefe Akciós ár:
15 799 Ft helyett
7 899 Ft