• Neato D8 D9 D10
  • szia
  • D7
  • D6 D7 D4
  • D6
  • D4
neato robotics robotporszívók és szerviz

Kapcsolat

Fix-R Szerviz Kft.

H-1143 Budapest,

Ilka u. 11.

Tel: +36-1/422-14-72
E-mail: info@neato-robotics.com

Új nyitvatartási idő, alkatrész átvétel, készülék leadás:

 

Hétfő: 10:00 – 16:00

Kedd: 10:00 – 16:00

Szerda: 10:00 – 16:00

Csütörtök: 10:00 – 16:00

Péntek: Zárva

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Mobil szám: +36/209 410 689

Neato Botvac™ Connected

2015.09.03.

Neato Botvac™ Connected

Porszívózás bárhol/bármikor: mobil app vezérlés, legendásan jó navigációs képesség, és a kitűnő tisztító teljesítmény teszi a Neato Botvac-t igazi különlegességgé.

A Newark, CA —2015. szeptember 1— bemutatóján, a Neato Robotics úgy mutatta be az új, Wi-Fi vezérlésű  Neato Botvac™ Connected robot porszívót, mint a cég eddigi legjobb tervezésű takarító robotját, amit a cég valaha is gyártott.

 A Neato Botvac™ Connected, mintegy ráadásként, a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhető, a robot maximalizált gyors, alapos, szőnyegről, és parkettről való szemétfelszívó képességén túl, közvetlenül irányítható az üzemeltető Apple, vagy Android okos telefonjának könnyen kezelhető start, stop, ütemezés, programjai segítségével, így ellenőrizve a porszívózási sávot.

Lásd a  Neato Botvac™ Connected -et most működés közben:

A helyzet a következő történetre épül, amit Nancy Nunziati, a Neato kereskedelmi igazgató helyettese mondott el:

„Képzeld el, éppen dolgozol, hirtelen megtudod, hogy egy nem várt társaság, éppen a házad felé tart. Erre, te csak felkapod az okos telefonodat, néhány gombnyomással kapcsolatba lépsz a Neato takarító gépeddel, ami azonnal elkezd serényen takarítani. Mire a vendégek megérkeznek, ha nem is minden, de legalább a padlózat már tisztán fogadja őket.”

A Neato adatai alapján, a Neato Botvac™ Connected, ugyanannyi idő alatt, nagyobb takarítandó felületet lát el, és kétszer nagyobb szívóhatással dolgozik, mint versenytársai.

A Neato szőnyegtisztítás közben, 50 % al több finom port szív fel, és távolságban egynegyedével közelebb tud kerülni a falakhoz.

 „Ha ezekhez még hozzáadod a robot egyedülálló lézervezérelt navigációs képességét, hogy egy okos telefonnal irányíthatod otthonod takarítását, könnyen belátható, hogy miért is a Neato Botvac™ Connected az amely új alapokra helyezi a robot porszívók mércéjét”- mondta Giacomo Marini, a   Neato elnök-vezérigazgatója.

 Az új Neato Botvac™ Connected jellemzői:
• Porszívózás bármikor / bárhol: Amikor a Botvac Connected kapcsolva van az otthoni Wi-Fi hálózattal, és a Neato távirányítóval, az üzemeltetők távolról beállíthatják a rendszeres porszívózási menetrendet, indíthatnak egy, az egész házat, vagy csak annak bizonyos részére terjedő takarítást, megállíthatják, vagy elindíthatják a robotot, és azonnali visszajelzést kaphatnak a porszívózandó felületek állapotáról.
• Neato távirányító: Az üzemeltetők közvetlenül megszabhatják a robot porszívózási ösvényét a Neato távirányítóval az otthoni hálózathoz csatlakozva, így a Neato Botvac™ Connected irányítható az üzemeltető által kijelölt helyek tisztítására.

• Nagy kapacitású Lítium-Ion akkumulátor: A hagyományos akkumulátorral ellentétben, javítja a robot porszívózási teljesítményét, megnövekedett futási idővel, és hosszabb élettartammal. 
• Két új tisztítási mód: Az üzemeltetők választhatnak a hosszabb, nyugodtabb energiatakarékos Eco Mode, vagy a szuper-meghajtású maximális teljesítményű tisztítás, a Turbo Mode között. Az Eco mode 120 percig is dolgozik, amíg a Turbo Mode futásideje 90 perc.
• Ultra teljesítményű szűrő: a Neato Botvac™ Connected tartalmaz egy új kialakítású szűrőt, amely akár kétszer erősebben szívja fel a kis porszemcséket (0,3 mikron), mint versenytársai. Az új szűrőkialakítás megkönnyíti a porzsák kiürítést, és az új kialakítású védőháló megakadályozza a por felhalmozódást a szűrőn, így az könnyebben tisztítható.

Minden Neato robot, a cég által szabadalmaztatott Neato Botvision ™ technológiát használ, , amely egyesíti a lézer pásztázót, a folyamatos szoba feltérképezőt, és valós idejű objektum észlelőt, hogy megtervezzék a ház leghatékonyabb takarítási folyamatait. Ez azt jelenti, hogy a Neato azonnal megváltoztatja navigációját, ha egy újabb akadályt kerül az útjába. Sötétben is képes működni, halad szobáról szobára, és tudja, mikor kell visszatérnie feltöltési bázisára -, majd automatikusan visszatér pontosan arra a helyre ahol abbahagyta a munkát, hogy befejezze azt. Ellentétben a kerek robot porszívóval, amely véletlenszerűen bolyong a szobában, a Neato módszeres, egyenes úton mozog.
 

A Neato által kifejlesztett SpinFlow ™ Power Clean rendszer egyesíti az erőteljes szívóhatást  és a precíziós kefék teljesítményét, így minden padlótípus tisztítására alkalmas.

A Neato egyedülálló D-shape, és a szabadalmazott CornerClever™ technológiák azt jelentik, hogy a Neato ügyesen beférkőzik a sarkokba is. A Neato, a piacon fellelhető legnagyobb keféivel, porzsákjával, több munkaterületet tud takarítani, és több szemetet tud felszívni, mint bármely más robot porszívó.

A Neato Botvac™ Connected tagja a jó hírnevű Neato Botvac ™ robot porszívó sorozatnak. A népszerű Neato XV ™ sorozattal együtt, a robotok rendelkezésre állnak az összes nagyobb online, és hagyományos kiskereskedelmi partnereknél. A Neato Botvac™ Connected elérhető lesz 2015 ben a negyedik negyedévtől kezdődően, és a javasolt kiskereskedelmi ár: $ 699.

 

A Neato Robotics:

Neato Robotics olyan robotokat hoz létre, amelyek elég okosak ahhoz, hogy olyan hatékonyan, és intelligensen végezzenek háztartási munkákat, mint az ember. A Neato termékek javítják a vásárlók életminőséget, azzal hogy kevesebb időt kell takarítással tölteniük, így több idő marad a családra, és a barátokra. A Neato folyamatos fejlesztéseket hajt végre az intelligens navigáció, az okos otthonkapcsolat, és a legkiválóbb takarítási technológiák területein.

További információért látogasson el: https://www.neatorobotics.com

vissza