• Neato D8 D9 D10
 • szia
 • D7
 • D6 D7 D4
 • D6
 • D4

Neato Botvac D Széria

2015.05.28.

Neato Botvac D Széria

A Neato bemutatja, az Új Robot Porszívókat/ New Robot Vacuums/ amelyeket Nagytakarítás igényű, Kisállatokat is tartó háztartásokhoz tervezett.

A Neato Botvac D Széria sport robot D egy formatervezett, intelligens, fekete és fehér készülék. 

Az új Neato Botvac D Széria a Neato legújabb kiadású, formatervezett, intelligens, nagyteljesítményű robot porszívóit mutatja be.

 Az új Neato Botvac D75 robot porszívó.

 

A Neato bemutatja az új Botvac D80 - D85 Szériás robot porszívókat.

 

 A Neato Botvac D Szériás robot porszívók formatervezett, intelligens porszívók, fekete fehér színben. 

 

Minden lakásnak, otthonnak megvan a maga törmelékből, piszokból, porból, morzsákból, nyuszi, vagy más kisállatok szőrétől szennyezett padlóterülete, amiket el kell tüntetnünk, azonban a legtöbb embert, már a mindennapi porszívózás puszta gondolata is irtózattal tölti el. – Adott a Neato Robotics, ezek megoldására ajánlja új, intelligens, nagyteljesítményű porszívóit, amelyek automatikusan, és módszeresen tisztítják a lakóteret minden nap, függetlenül attól, hogy Ön otthon tartózkodik vagy sem.  

„A Neato robot porszívó valójában,

egy aggyal rendelkező robot.’”

 
A ma bemutatott Neato Botvac D, szériák: formatervezett, modern, fekete fehér, egyedülálló Neato D-tervezésű, zseniális, új kefélő rendszerrel, amely különböző padló felületeken is képes navigálni, és csendesebben dolgozik kemény felszíneken is.

 

Az új Botvac D Széria modellek a következők:

 

 •  Botvac D75: Minden padlótípus, mindennapi tisztítására kiválóan alkalmas, és új tervezésű spirál késkefével van felszerelve. Ez egy nagyteljesítményű porszívó, amely eltakarít minden padlóra került hulladékot, különösen keményfa padlókon a leghatékonyabb. (Ajánlott fogyasztói ár 141 300 Ft.)

 • Botvac D80 és D85: Ideális minden padlótípus mindennapi tisztán tartására speciálisan tervezett szűrőkkel, kefékkel, amelyek biztosítják a padlón lévő hajszálak vagy kisállat szőr maximális felszívását. Az új spirális késkefés felszereltségen felül, ezek a modellek kombinációs kefékkel működnek, így egy csendesebb üzemzajjal járó porszívót üzemeltethetünk. (Javasolt fogyasztói ár 155 400 Ft-169 600 Ft.)

   

   „A Neato robot porszívó, valóban egy aggyal rendelkező robot”- mondta Giacomo Marini, a Neato elnök-vezérigazgatója.

  A Neato tudja hol járt, merre tart, és hogyan kell navigálni az egész házat. Egyetlen porszívó sem rendelkezik ilyen fajta intelligenciával. Ezen kívül, a Neato használatával, egy feladatot le is lehet venni az otthoni feladatok listájáról, mivel a gép által nyert „ajándékidő”alatt a tulajdonos végezhet egyéb háztartási teendőket is.

  Minden Neato robot porszívó a cég által szabadalmazott Neato Botvision™ technológiával működik, amely a lézerpásztázó, a szoba feltérképező, és a valós idejű tárgyfelismerő egyesítésével működik, hogy megtervezze a szobatisztítás leghatékonyabb módját, rekordidő alatt. Szobáról szobára mozog, tudja, mikor kell visszatérnie alapbázisú feltöltésre—utána, automatikusan visszatér pontosan arra a helyre, amit elhagyott, hogy befejezze a félbehagyott munkát.  Ellentétben más porszívókkal, amelyek csak véletlenszerűen ugrálják körbe a szobát, a Neato módszeres úton mozog, patyolat tiszta egyenes, kiporszívózott sávot hagyva a szőnyegen.

  A Neato által kifejlesztet SpinFlow™ Power Clean rendszer: nagy teljesítményű szívó és precíziós kefe kombinációja, amely könnyedén eltávolítja a kisállat szőrt, vagy egyéb törmeléket, minden típusú padló felületéről, beleértve a keményfa padlót, csempét és szőnyeget is. A Neato egyedülálló D-alakú és szabadalmaztatott CornerClever technológia azt jelenti, hogy a Neato ügyesen becserkészi a  sarkokat, amelyek a törmelékek, és morzsák gyakori rejtekhelyei. A Neato, a piacon létező legnagyobb keféivel és porzsákjaival, több alapterületet képes ellátni, és több törmeléket, szemetet tud eltávolítani, mint bármely más robot porszívó.

  A Botvac D Series csatlakozik a Neato két másik jó hírnevű robot porszívó családhoz: a Neato Botvac ™ szériákhoz és a Neato XV ™ szériákhoz, amelyek  elérhetőek a www.neato-robotics.com oldalon, valamint kiskereskedelmi partnerek rendelkezésére is állnak.  A D széria előrendeléssel rendelhető ezen a héten, júliusi szállítással az Egyesült Államokban, valamint Ázsiában és Európában harmadik negyedévi rendeléssel

   

  A Neato Robotics termékekről:

  A Neato Robotics olyan robotokat gyárt, amelyek elég okosak ahhoz, hogy végrehajtsák a házimunkákat, olyan intelligensen és hatékonyan, mint az ember. A Neato termékek jobbá teszik a fogyasztók életét, lehetővé téve számukra, hogy kevesebb időt töltsenek a takarítással, és több időt a családdal és a barátokkal . A  Neato innovációkkal  ösztönzi az olyan termékeket, mint a Neato robot porszívók, amelyek okosabbak, erősebbek és hatékonyabb, mint bármely más, korábban látott termékek a piacon. További információért látogasson el http://www.neatorobotics.com/

  Május 27, 2015 08:00

vissza

Kapcsolat

Fix-R Szerviz Kft.

H-1143 Budapest,

Ilka u. 11.

Tel: +36-1/422-14-72
E-mail: info@neato-robotics.com

Új nyitvatartási idő, alkatrész átvétel, készülék leadás:

 

Hétfő: 10:00 – 16:00

Kedd: 10:00 – 16:00

Szerda: 10:00 – 16:00

Csütörtök: 10:00 – 16:00

Péntek: Zárva

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Mobil szám: +36/209 410 689